VOORWAARDEN

VOORWAARDEN OPBLAASVERHUUR TWENTE

Annulering

Bij annulering van springkussens en/of opblaasfiguren kunt u tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren. Bij annulering op de dag zelf wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (mogelijke) bezorgkosten. Bezorging van springkussens in omgeving Twenterand is kosteloos. Opblaasfiguren dienen altijd opgehaald te worden tenzij anders overlegt.

Gebruik- en huurvoorwaarden

  1. De verhuurder (Opblaasverhuur Twente) kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel welke tijdens het gebruik ontstaan van goederen en personen, tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van brengen/ophalen van springkussens en/of opblaasfiguren.
  2. Er mag NIET met schoenen, etenswaren, drank, confetti, scherpe voorwerpen of dieren etc. op het springkussen. Beschadigingen en/of schoonmaakkosten worden bij de huurder in rekening gebracht.
  3. De huurder dient bij windkracht 5 of meer het springkussen of opblaasfiguur tijdelijk uit te zetten. Het springkussen dient altijd vrij te zijn van gebruikers, alvorens de stekker er uit mag.
  4. Bij vermissingen van haringen en/of scheerlijnen worden deze in rekening gebracht bij de huurder.
  5. Bij diefstal van springkussen en/of opblaasfiguren tijdens de verhuur wordt de huurder aansprakelijk gesteld.
  6. Bij het onjuist opvouwen van springkussens brengen wij 15 euro in rekening. Bij aflevering ontvangt u instructies van de verhuurder.
  7. Zet het springkussen en/of opblaasfiguur altijd vast met de bijgeleverde haringen. Bij gebruik van een verlengkabel dient deze veilig gebruikt te worden.
  8. Het springkussen dient altijd op een vlakke en het liefst zachte ondergrond geplaatst te worden, bij voorkeur op gras.  
  9. Het springkussen betreden is altijd op eigen risico. Het springkussen dient altijd onder toezicht te blijven van een meerderjarig persoon en mag nooit onbeheerd achter gelaten worden.

Bij het huren van een springkussen en/of opblaasfiguur gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.